10 de desembre, Dia Internacional dels Drets dels Animals

Difunde esta información y ayúdanos

Aquesta data marca al calendari un concepte que hauria d’estar present en l’educació i en la vida de tots els éssers humans cada dia. Actualment és irrefutable que la resta d’animals comparteixen, igual que nosaltres, la capacitat de patir dolor i experimentar plaer, el que és condició suficient per tinguin dret a la vida, a la llibertat I a no patir.

Malauradament, els Drets dels animals són ignorats i en molts casos, ni tan sols s’arriba al punt de qüestionar que hagin de ser respectats, per això el PACMA s’uneix a aquesta reivindicació avui, 10 de desembre, itreballa cada dia, demanant a la resta dels partits polítics que tinguin en compte els animals i no oblidin ni trivialitzin la consecució dels seus drets. Demanem que deixin d’utilitzar-los com "esquers" electorals per obtenir vots, oblidant després de les eleccions, les petites promeses que pregonen alguns programes polítics.

El Partit Animalista seguirà treballant i presentant un programa en defensa de tots els animals com ha fet en les passades eleccions catalanes, on més de 14.000 votants han expressat que els importen tots els animals. El 2011, el PACMA es presentarà a les eleccions municipals i autonòmiques que se celebraran al maig, proposant alternatives per al cessament de l’explotació i tortura que els animals pateixen en l’actual model social.

Des del PACMA us animem a que us uniu als diferents actes previstos per aquest 10 de desembre i que doneu suport i col · laboreu amb les diferents
organitzacions que treballen en la defensa dels animals."

Difunde esta información y ayúdanos

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias de interés

PACMA se presenta a las elecciones municipales y autonómicas del 28 de mayo

Presentamos a algunos de nuestros candidatos y candidatas para las próximas elecciones autonómicas y municipales.

Save The Octopuses: convocamos un nuevo acto internacional contra la granja de pulpos de Las Palmas de Gran Canaria

Este año volvemos a convocar un gran acto internacional contra la granja de pulpos que se pretende abrir en Las Palmas de Gran Canaria.

PACMA pide cárcel para los dos empleados que protagonizaron los brutales vídeos de maltrato animal en Vivotecnia

Presentamos un escrito de acusación contra los dos empleados de Vivotecnia que aparecen en los vídeos publicados por Cruelty Free International en abril de 2021.

PACMA considera el texto de la reforma del Código Penal una «chapuza»

Analizamos el texto final del proyecto de modificación del Código Penal en materia de maltrato animal.

PACMA, tras la publicación del texto final de la Ley de Protección Animal: «Debe ser retirada por excluir a más animales de los que incluye»

Tras conocer el texto final de la futura ley de protección animal, pedimos su retirada por sus múltiples carencias y por dejar desprotegidos a la gran mayoría de animales.

PACMA documenta las Luminarias: caballos doblegados a las brasas del fuego

Hemos documentado las Luminarias, una tradición obsoleta y anacrónica en San Bartolomé de Pinares (Ávila) en la que los caballos son sometidos y obligados a atravesar hogueras.

0
    0
    Su cesta
    El carro esta vacioVolver a la tienda