PACMA s’adhereix a la denúncia de la FECAPAP a les “Curses de rucs” de La Gomera

Difunde esta información y ayúdanos

Com un acte més dins dels organitzats amb  motiu de la celebració de les festes de Sant Pere 2010, als voltants de la Plaça del Calvari de la capital de La Gomera, tres rucs – dues femelles i un mascle -, que evidenciaven símptomes de cansament/d’esgotament des del principi, van ésser obligats a caminar, caient extenuats a terra i essent aixecats pels seus genets per poder continuar amb la seva “diversió”.  Per aquest motiu, la FECAPAP (Federació Canària d’Associacions Protectores d’Animals i Plantes) ha interposat una denúncia a la que el Partit Antitaurí Contra el Maltractament Animal (PACMA) s’ha adherit.

Unes tristes imatges que presenciava tot el públic allí reunit, entre ells molts menors que eren espectadors del patiment que s’infligia a aquests animals. Actes similars dificulten el desenvolupament de la societat que no evolucionarà fins que no desterri de les seves pràctiques culturals i tradicions, la humiliació, el maltractament i el sadisme vers els animals.

El PACMA treballa per l’abolició de qualsevol tipus d’espectacles amb animals. No n’hi ha prou amb què se’ns digui que no se’ls maltracta: els animals són éssers sensibles que pateixen quan se’ls obliga a realitzar accions contràries a la seva naturalesa, quan se’ls sotmet a estrès, quan se’ls imposen condicions vexatòries contràries a la seva dignitat com a individu i com a espècie.

Difunde esta información y ayúdanos

1 Comentario

 1. Ines

  ¡¡ SPAÑIQUISTAN !!

  Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otras noticias de interés

PACMA se presenta a las elecciones municipales y autonómicas del 28 de mayo

Presentamos a algunos de nuestros candidatos y candidatas para las próximas elecciones autonómicas y municipales.

Save The Octopuses: convocamos un nuevo acto internacional contra la granja de pulpos de Las Palmas de Gran Canaria

Este año volvemos a convocar un gran acto internacional contra la granja de pulpos que se pretende abrir en Las Palmas de Gran Canaria.

PACMA pide cárcel para los dos empleados que protagonizaron los brutales vídeos de maltrato animal en Vivotecnia

Presentamos un escrito de acusación contra los dos empleados de Vivotecnia que aparecen en los vídeos publicados por Cruelty Free International en abril de 2021.

PACMA considera el texto de la reforma del Código Penal una «chapuza»

Analizamos el texto final del proyecto de modificación del Código Penal en materia de maltrato animal.

PACMA, tras la publicación del texto final de la Ley de Protección Animal: «Debe ser retirada por excluir a más animales de los que incluye»

Tras conocer el texto final de la futura ley de protección animal, pedimos su retirada por sus múltiples carencias y por dejar desprotegidos a la gran mayoría de animales.

PACMA documenta las Luminarias: caballos doblegados a las brasas del fuego

Hemos documentado las Luminarias, una tradición obsoleta y anacrónica en San Bartolomé de Pinares (Ávila) en la que los caballos son sometidos y obligados a atravesar hogueras.

0
  0
  Su cesta
  El carro esta vacioVolver a la tienda